handshake_960x360

Vill du samarbeta med oss?

Det finns flera sätt du kan samarbeta med oss

 

1. Affiliate – Internetsäljpartner

Tjäna pengar hemifrån din dator, genom att skicka kunder till oss via länkar på t ex din hemsida, sociala nätverk, email, sökmotorer mm. Du slipper att hålla lager, behöver inget kontor, inga anställda, inga möten. Tjäna pengar t o m medan du sover. Vårt affiliate-system administreras av Extraincome.nu. Snart kan du registrera dig gratis som en affiliate och få en hemsida på köpet. OBS! Vi håller på att uppgradera Extraincome.nu och därför kan du just nu inte registrera dig som medlem där, men du kan handla på våra partnerlänkar där och på så vis stödja utvecklingen.  

2. Återförsäljare

Ni har ert eget klientell, är vana att hantera produkter, ger support till era egna kunder och vill få maximal utdelning från er försäljning. Kontakta oss och ansök om att bli ÅF för er region.  

3. Medarbetare

Vi upplever en funtastisk expansion och söker just nu medarbetare inom flera olika områden. Vi är intresserade av mätbara, positiva resultat. Är du produktiv och övertygad att du kan bidra till en stark och stabil expansion och har en positiv och optimistisk syn på livet, då ska du kontakta oss för en intervju. Skicka in din CV så hör vi av oss på en gång. Just nu söker vi särskillt: Säljare, programmerare (PHP & MySQL, Apps), webb & datatekniker.  

Övrigt

Har du egna idéer till samarbete? Vi är öppna för förslag. Hör av dig och berätta mer. Vi lyssnar. FUNTASTIQ TEAM [contact_form id="1"]